Honda Accord – Mbishikim i makinës

Honda Accord është përfshirë në top 10 makinat me përformancë më të mirë. Edhe modeli i fundit i lanësuar këtë vitë, nuk është më ndryshe. Shquhet për përfomancën dhe si një nga veturat më të mira për udhetime të gjata. Honda ne shitje doli po këtë vit me një çmim kompakt. Accord është një Sedan me transmetim manual ose automatik me 10 shpejtësi. Me blerjen e kësaj makine do ju vijnë një numer i madh i funksioneve standarde. Accord vjen me një drejtim të ekuilibruar, me një serë ndihmash të shoferit duke përfshirë edhe frenimin në raste emergjente. Pastaj edhe ndihma për të mbajtur korsinë e makinës dhe kontrollin adaptues. Me këto karakteristika kjo makinë është një nga makinat më të mira të prodhuara nga kjo markë. Kështu që lehtsisht do ju rekomandonim një makinë të tillë.

Honda Accord 2020 pamja e jashtme
Honda Accord, pamja e jashtme

Honda Accord – Çmimet dhe cilin ta blini

  • Honda Accord LX: 24,800 dollarë
  • Accord Hybrid: 26,400 dollarë
  • Accord Sport: 27,460 dollarë
  • Honda Accord EX: 28,700 dollarë
  • Accord EX-L: 31,200 dollarë
  • Accord Touring: 37,030 dollarë

Është e vështirë të gjeni një Sedan të përshtatshem dhe të mirë sikurse edhe është prezantuar. Modeli Sport është ai i cili do të ju rekomandonim më së shumti. Ka shumë arsye për këtë një nga to është edhe transmetimi automatik. Pastaj edhe gomat prej 19 inq dhe sistemi informativ Apple CarPlay dhe Auto Android. Si dhe besoj se të gjithë kemi dëshir më shumë adrenalinë, e këtë modeli Sport e bënë më së miri.

Honda ne shitje. Brendesia e makaines
Honda Accord, pamje brenda makines

Honda Accord – Motori, Transmetimi dhe Interiori

Honda ne shitje ka sjell çdo vit makina të veqanta në llojin e tyre. Ky model i fundit fillon me 192 kuaj fuqi. Mirpo arrinë deri në 252 kuaj fuqi turbocharged 2.0 kiter me katër cilindra. Vjen me gjashtë shpejtësi me transmetim manual ose me 10 shpejtësi me transmetim automatik. Sa i përket interiorit të Honda Accord hapsira është e bollshme. Pasagjeret në këtë makinë mundë të rehatohen më mirë se në çdo Sedan tjeter me madhësi të mesme. Sa i përket bukris së interiorit është i mirë edhe pa standarde. Ndryshe nga standarded e përmendura më lartë edhe në interior vijnë shumë zbukurime standarde. Si dhe përveq zbukurimeve ka edhe komoditet të lartë pavarsisht se cilin model  e merrni. Shitjet e Honda kanë arritur një ngritje të madhe krahasuar me vitet e kaluara. Në vitin e kaluar shitjet e Honda kanë arritur të thyejn rekorde, për më së shumti shitje të bëra krahasuar me 10 vitet e fundit të kompanis. Honda ne shitje tani ka dalur edhe në Europe.