250 000+
Makina në shitje
Trego të gjitha

Shfletoni sipas markës

Trego të gjitha

Shfletoni sipas llojit

Makina dhe vetura të përdorura dhe të reja në shitje.
Blej makina dhe vetura të ndryshme shpejt dhe sigurtë.

Makina.al është platforma më e mirë për shit-blerjemakinave dhe veturave. Gjeni makinën dhe veturën tuaj ideale në mesin e mbi 300.000 njoftimeve dhe shpalljeve për makina ne shitje. Kërkoni në bazë të markës, modelit, çmimit dhe lokacionit. Gjeni ofertën e duhur në njoftimet për vetura ne shitje dhe makina ne shitje.

Makina.al ju mundëson të shisni direkt tek tregtarët e automjeteve ose të krijoni njoftime falas / shpallje falas në mesin e 60.000 vizitorëve në ditë. 

Lexoni lajme të reja për marka të njohura si BMW, Mercedes-Benz, Audi, Opel, Fiat dhe rishikime të automjeteve të reja

Vendosni njoftime falas / shpallje falas në Makina.al dhe kontaktohuni nga blerësit që kërkojnë makina në shitje

Makina.al është platformë që mundëson lidhjen e blerësit me shitësin. Ofron mundësinë e krijimit të njoftimeve me informatat që i nevojiten blerësit për blerjen e veturës së përdorur apo të re.

Ju mund të planifikoni xhiro provë, të krahasoni një veturë me një tjetër, të ruani shpalljet e preferuara dhe ti lexoni informata e nevojshme. Këto e bëjnë Makina.al platformen e duhur për ata që dëshirojnë të blejnë makinë të përdorur apo të re.

+
automjete në shitje
+
vizitorë në ditë
+
Përshkrime nga tregtarët
+
tregtarë të verifikuar