makina.al logo

Rreth Makina.al

Makina.al është treg digjital dhe ofrues I shërbimeve në industrinë e automjeteve duke ndihmuar në lidhjen e blerësve të makinave me shitësit. Makina.al është platform që ju ofron shumë opsione blerësve për të gjetur veturën ideale në mënyrën më efikase.  Uebfaqja jonë fuqizon blerësit me informatat, burimet dhe mjetet digjitale që I nevojiten për të marrë vendim për blerje të vetëdijshme dhe për komunikim me shitësit. Misioni jonë është që të krijojmë shërbime të thjeshta dhe inspiruese, për ty që dëshiron të blesh një makinë, dhe për ty si tregtues I veturave që dëshironë të shitësh makina.

Më shumë

Në një market mjaft të madhë të makinave të reja dhe të përdorura Makina.al ju mundësom shitësve një zgjidhje inovative teknike për të arritur dhe influencuar blerësit potencial. Makina.al mundëson një mënyrë më të lehtë, më efikase, të sigurtë dhe më të shpejtë të blerjes dhe shitjes së automjeteve.

Adresa:

  • Deshmoret, Sina Konstruksion 2008, Kati Pare, Nr.9. Yzberisht, Tiranë, Albania
shume makina

MAKINA.AL

AVANTAZHET E MAKINA.AL

Makina.al është platforma e duhur për të gjetur veturen ideale dhe për të kryer blerjen me informatat që ju nevojiten. Ju mund të komunikoni me shitësin, të planifikoni xhiro provë, dhe të krahasoni dy apo më shumë njoftime për të gjetur ofertën e duhur.

Shpërndani njoftimin në mesin e mbi 60.000 vizitorëve në ditë. Krijoni njoftime në mënyren më efikase, komunikoni me blerësit potencial dhe shisni makinën tuaj.

Makina.al ofron një mundësi unike të krahasimit të dy apo më shumë njoftimeve për të gjetur ofertën që ju konvenon më shumë.

Makina ideale

EKIPI YNË

Nexhdet Arif
CEO
Agonis Gervalla
Social Media Manager
Dorina Topci
PR & Digital Marketing Specialist
Endri Kuci
Sales Specialist
Besarta Markaj
Sales Specialist
Fjoralba Bajrami
SEO Copywriter