Nese jeni duke kerkuar një makinë të re për ta blerë, së pari sigurohuni nese doni të beni udhetime te gjata me të apo të shkurtra. Sepse jo të gjitha makinat janë të përshtatshme për udhetmie të gjata. Veturat sportive janë të mira po thuaj se vetem për rrugë të shkurtra. Shumica e tyre në rrugë më të gjata ju shkaktojnë dhimbje në shpindë dhe do ndjeni lodhje. Udhetimet qe zgjasin kerkojnë rehati brenda vetures. Kështu që Sedanet janë pothuaj se më të mirët për distanca më të gjata. Tani do i përmendim disa nga makinat më të përshtatshme për distanca të medha.

Udhetime te gjata – Honda Accord 2018 më i miri për udhetime të gjata me familje

Honda Accord 2018 është një Sedan me madhësi të mesme që bënë pjes në listen e makinave më të mira për udhetime te gjata. Kjo veturë ka një motor 2.0 litër turbocharged me transmetim automatik. Me zhurmë të butë dhe shumë komfort. Me karrge të rralla mbrapa që komodon dy femijë mirpo hapsira brenda është pothuaj se njejt me një Full-Size makinë. çmimi i Honda Accord 2018 fillon nga 33,800 dollarë. Kjo makinë është krijuar që udhetimet në distanca të gjata të jenë jo të lodhshme.

Udhetime te gjata
Honda Accord, pamja e tij e jashtme

Udhetime te gjata – Volkswagen Jetta 2019 më i miri për udhetime të gjata dhe të afordueshme

Kompania e madhe Gjermane Volkswagen ka qenë çdohere duke u munduar të krijoj një makinë të afordueshme për distanca të medha. Me Volkswage Jetta 2019 ata ja kanë arritur qellimit të tyre më së miri. Ky Sedan kompakt ka një çmim që fillon nga vetem 18,545 dollarë. Modeli baze S vjenë më shumë funksione të dobishme standarde. Me drita LED, gomat deri 16 inq dh VW App Net Connect. Tani në gjeneraten tij të shtatë Jetta është më i aftë se kurrë.

Makina për udhetime që zgjasin
Volkswagen Jetta pamja e tij nga jashtë

Udhetime te gjata – Volvo V90 2018 makinë familjare me shumë hapsirë brenda

Normalisht në udhetime te gjata nevoitet hapsirë brenda makines në mënyrë të akomodimit dhe vendosjen e valigjeve apo gjësendeve të tjera që merrni gjatë një udhëtimi. Këtë pa problem mund ta bëni në Volvo V90 i cili hapsirë të mjaftueshme pavarsisht sa shumë gjëra keni për të marr me vete. Krahasur me makinat e cekura lartë kjo makinë ka çmim më të lartë mirpo sigurisht është edhe më e mirë. çmimi i Volvo V90 fillon nga 49,950 dollarë.

Veturë për distanca të medha
Volvo V90 Pamja e tij nga jashtë

Disa makina te mira për udhëtime në disatanca të mëdha: