Volkswagen Golf 8 i ri është duke ardhur dhe lansimi i tij nuk është larg. Golf 8 nuk do të jetë me ndryshime të medha në krahasim me Golf 7. Sa i perket stilimit të kësaj makine, siç edhe e kanë theksuar edhe shumë njerez,. Stilimi i kësaj makine na bënë me dije që Volkswagen e ka bërë një punë mjaftë të madhe dhe shumë të bukur. Duke u sigurar që të qëndroj në konkurrencë me të gjitha markat tjera të makinave intelegjente.

Golf 8 – Të rejat që priten të shfaqen në këtë model

Qëllimi i Golf 8 është, sjellja e një teknologjie të avancuar tek njerëzit. Ku ndryshimet më drastike janë bërë në kabinen e makinës. Disajneret e këtij modeli janë munduar që të sjellin një teknologji e cila do të ishte më efikase. Sigurisht edhe më e lehtë për tu përdorur nga çdo grup moshë. Duke e zvogëluar numrin e butonave në makinë, dhe vendosja e një ekrani. Ky ekran është i ngjashëm me atë që e kemi parë tek një makinë shumë me të shtrenjtë siç është Touareg.

Golf 8 – Teknologjia e makines

Në mesin e shumë teknelogjive të shtuara, Golf 8 do të shfaqe edhe një radar që funksionon në shpejtësi me të vogla. Ky radar mundeson një kontroll automatik në distancë. Nëse ju intereson më shumë rreth GTI dhe Golf R, duhet të prisni deri deri në fillim të vitit 2020. Derisa të zbulohen këto variante të Golfit në mënyrë zyrtare. Tani për tani, modeli më i fuqishëm në dispozicion është hibridi GTE i cili ka fuqi prej 180 kW. Motorët e pa elektrizuar kanë fuqi prej 66 kW, 81 kW, 86 kW, dhe 110 kW.

Golf 8 – Ekspozita dhe çmimi i makines

Për dallim nga tregu gjerman, ku makinat do të shfaqen në ekspozitë para fundit të vitit. Afrika e jugut do të duhet të pres deri në fund të vitit 2020.

Rreth çmimit të mundeshem të ketij modeli fantastik , nuk ka pasur ndonjë informatë. Mirpo ketë do ta kuptojmë së bashku dikur në fund të këtij viti.