Mercedes-Benz përfundimish e beri lansimin e Mercedes Maybach GLS600 në Stuttgart dhe Guangzhou. Makinë shumë luksoze dhe me përformanca të jashtëzakonshme sa i përket vozitjes. Me këtë model Mercedes-Benz po i benë një konkurrencë të pashmangshme makinave luksoze. Makina te markave si Rolls Royce Cullinan, Range Rover dhe Bently Bentayga.

Mercedes Maybach – Dekori i makines

Mercedes Maybach GLS600 ka një grilë prej bronzi që duket shume bukur dhe ka drita standarde LED, me më shume kromë. Ka një gjersi të gomave prej 58 centimeterash, interiori i ketij modeli është i një klasi shumë të lartë. Brenda është i rrethuar me ndriqim. Ndriqimi sillet nga ngjyra e kalter e mbyllt dhe rose e përzier me ngjyren gold. Kë kabinë ka fije optike të cilat poashtu i jepin ndriqim. Në pjesen e prapme mundeni te gjeni nje frigorifer të vogel për pije, pasi të hapet dera e makines, pezullimi  i ajrit ulet 25mm.

Mercedes Maybach – Ndryshimet nga modeli kaluar

Mercedes Maybach GLS600 është rreth 25 cm më i lartë se modeli i kaluar. Karriget e prapme kanë mundësi të shtrihen deri në 43 shkallë. Ndërsa në ulsen e përparme ka një hapsirë prej 1.34 metra të shtrihen këmbet. Natyrisht të gjitha ulset kanë mundesi te ngrohjes ose ftohjes si dhe masazhave. Pasagjeret e ulur mbrapa në makinë kane tableta me madhesi prej 30 cm që të ju ndihmoj të kalojnë kohen gjatë udhetimit. Me mundësi të shikojnë filma ose të konektohen me WI-FI. Në kuadër të të gjitha këtyre lukseve që perfshinë kjo makinë, poashtu kujdeset edhe për shëndetin tuaj. Kështu duke e recikluar ajrin në rastë se detekton që ajri është toksik apo jo i këndshem.

Mercedes Maybach – Rehatia në makinë

Gjatë vozitjes rehatia është në nivelin më të lart ku janë kujdesur edhe për ulset. Mercedes Maybach GLS600 ka një sistem elektronik prej 48V. I cili e benë kontrollin e ajrit ne karrige duke mundesuar shmangjen e levizjes së trupit gjat frenimit apo kthesave të medha.

Fuqia e kesaj makine është mjaftë e madhe, dhe e gjithë kjo falë një motori V8 4.0 litër.