Një makinë e afordueshme dhe praktike, Hyundai Venue i ri ka mundësi që nuk terheq me te gjitha gomat. Mirpo çmimi i tij është shumë i mirë krahasuar me përparsit e tjera të tij. Është e vështirë që të gjesh një veturë crossover si kjo të kompletuar. Kjo është vetura e re e lanësuar këtë vit nga Hyundai.

Hyundai Venue  – Vetura e re e Hyundai dhe te rejat e saj

Forma e re e Hyundai, ka sjellë mjaftë kanqësi në syrin e kritikeve. Testuesit janë shprehur se forma re e Hyundai ka sjellë stil shumë të veqant. Ka shumë arsye pse testuesit kanë thenë ketë. Duke marrë parasyshë ndryshimet në detajet e saja dhe dizajnin e tij. Që është ndryshe nga që jemi mësuar të shohim në makinat e prodhuara nga Hyundai. I ngritur ng toka me 6.7 inch, rreth një inch më shumë se Hyundai Accent. Hyundai gjithashtu nuk keni mundësi ta merrni me terheqje të të gjitha gomave. Megjithëatë duket shumë i ashper dhe i shpejt kur krahasuohet me disa modele te tjera të tij. Për shembull kur krahasohet me Nissan Kicks del të jetë mjaftë i mirë në përformancë.

Hyundai Venue
Modeli i ri Hyundai Venue

Hyundai Venue  – Interiori dhe çmimi i tij

Forma re e Hyundai është mjafte tradicional. Rehatia është shumë e madhe, dhe dukja e tij brenda është shumë e mirë. Cilësia e materialit është e lartë duke e pasur parasyshë çmimin e saj fillestar modest. Modeli bazë Hyundai Venue SE vjen me çmim prej 18.470 dollarë, me transmetim manual me gjashtë shpejtësi. Është crossoveri më i lirë në treg që ju mundë ta blejnini. Shtoni edhe 1500 dollarë për transmetim automatik opsional. Në modelin SEL ka qenë standard mirpo ai ka pasur çmim prej 20.370 dollarëve.

 

Hyundai Venue  – Teknologjia e Hyundai Venue

Forma re e Hyundai, në të gjitha modelet kanë një sistem informativ me ekran me prekje prej 8.0 inch. I cili ka mundësi të lidhet me Apple CarPlay dhe Android Audio. Por i mungon nxheja e timonit, rregullimi i ulseve me energji, apo karikimi me Wireless. Kjo makinë në pamjen e jashtme dhe brenda është shumë më e mirë se Ford EcoSport që ka një çmim dukshëm më të lartë.