€1

2019 Audi A3 Manual Benzin

Detajet e makinës
Gjendja Të përdorura
Lloji Kabriolet
Marka Audi
Modeli A3
Kilometrazha 454
Lloji i karburantit Benzin
Targa N/A
Motorri N/A
Viti 2019
Transmetimi Manual
Gomat 4WD
Ngjyra e jashtme E bardhë
Ngjyra e brendshme Gri
Karakteristika
  • Çati panoramike /Moonroof-Sunroof
  • Sendilje e rreshtit të tretë

Ofertë kredie ndërmjet individëve të shpejtë dhe serioz

I dashur individ për të luftuar varfërinë dhe përjashtimin bankar, ju ofroj online
-Kredi komerciale
-Kredi personale
-Kredi rifinancuese
– Kredi për pasuri të paluajtshme dhe të gjitha duke filluar nga 1000 € deri në 10 500 000 €
Ofroj kredi për Individët; Bashkëpunim dhe organizata që kanë nevojë për kredi për bizneset e vogla dhe të mesme, investime personale me një normë interesi që varion nga 3% deri në 5% fikse në varësi të shumës dhe kohëzgjatjes së kredisë me kushte shlyerjeje shumë të favorshme dhe më pak të kushtueshme.
Ju lutem më kontaktoni me e-mail në adresën e mëposhtme: [email protected]