Range Rover Evoque është një SUV i vogël, me aftësi të jashtëzakonshme dhe më se të mjaftueshme për të plotësuar nevojat dhe kerkesat e juaja. Mirpo, duhet cekur që shumë prej karakteristikave të tij, normalisht me teknologji më të lartë duhet të blihen ekstra.

Range Rover Evoque – Interiori dhe exteriori

Sa i perket pamjes së jashtme të Range Rover Evoque nuk mundë të vëreni ndonjë dallim të madhë me modelin e kaluar. Perveq disa dallimeve në detaje të vogla. Mirpo sekreti qëndron brenda ku menjherë pasi të hyni brenda ndjeni rehati dhe teknologji të avancuar. Është i vendosur ekrani që mundëson kontrollë të plotë të makinës. I gjithë sistemi është shum i lehtë të përdoret dhe të mësohet. E kontrolloni karrigën në pozicionin e duhur, ngrohtësinë e makinës dhe nëse dëshironi një masazh të butë në duart e juaj. Krejt këto dhe të tjera i kontrolloni përmes ekranit 25 centimetersh.

Range Rover Evoque – Opsionet dhe dallimet nga modeli kaluar

Edhe pse nga pamja Range Rover Evoque mund të paragjykohet si SUV me madhësi të vogel se të tjeret, brenda është shumë i rehatëshem. Ka mundësi të shtyhen karriget nga mbrapa dhe të ofrojnë nje reahti e hapësirë të mjaftueshme. Për dallim nga Evoque tjeter i cili kishte tre dyer, ky ka pesë dyer. Sa i përket sigurisë së kësaj makine të sjell mjaftë shumë mjete ndihmëse. Në mënyrë që të mos ngecni në rrugë. Range Rover Evoque ka aftesi të ecë në thellsi deri 60 cm, më shume se 10 cm krahasuar me modelin e vjeter. Po ashtu ka edhe mjete të tjera ndihmëse për shoferin. Ku e ka të përfshirë një kamerë të pasme, një sistem paralajmërimi dhe frenimi para-përplasjes. Sensorë parkimi përpara dhe të pasëm, i njeh shenjat e komunikacionit si dhe një monitor të gjendjes së shoferit.

Range Rover Evoque – Çmimi

Ky Rang Rover Evoque të jep një qasje fantastike në rrugë dhe shumë të sigurt. Duke e përfshirë një teknologji shumë të avancuar, dhe me motor konkurrues me markat më në trend. E gjithë kjo makinë ka një çmim bazik prej 55.800 dollarësh.