Subaru me modelet e veta të lanësuar, pothuajse çdo herë na sjellë risi të vogla sa i përket disajnit apo përformancave. Me Subaru Outback Touring ka bërë të njejten. Nese e pyetni një entuziast të makinave se cili model nga Subaru është më i miri, shumica prej tyre thonë që modeli WRX është më i miri. Ky model ka rëndësi të njejtë sikur modeli 911 tek Porsche, apo Wrangler te Jeep.

Subaru Outback Touring – Karakteristikat

Kanë kaluar gati 50 vite që kur Subaru kishte lanësuar modelin e parë Outback, në vitin 1972 si vagon 4×4. Që nga atëhere formula e krijimit të kësaj makine nuk ka ndryshuar. Me një motor të sheshtë, tërheqje me katër rrotat, dhe me formë të komionçinës. Njerezit të cilit e kanë pasur një makinë të tillë nga modeli i kaluar, nuk do të verejnë shumë ndryshime.

Subaru Outback Touring

Subaru Outback Touring nuk e ka si opsion që të vjen si manual, mirpo vjenë si automatik i programuar me tetë shpejtësi. Sa i përket shpejtësis, ka një shpejtësi kompakte. Arrinë një shpejtësi prej 0 km/h deri në 100 km/h për 6.3 sekonda. Ndërsa shpejtësinë 177 km/h arrinë për 16.5 sekonda.

Subaru Outback Touring – Interiori

Interiori nuk lë asgjë për tu ankuar, brenda është i kompletuar, me ulse prej lekure, që nxehen, përndryshe edhe timoni nxehet. Keni mundësi përzgjedhje pesë ngjyra të ndryshme, keni edhe ekrani për kontroll me prekje, me madhesi prej 28 centimetrash . Cilësi e mirë e këtij ekrani është që mundë të mësohet lehtë dhe ka opsione shum të lehta. Hapsira brenda Subaru Outback Touring është e mjaftueshme dhe shumë e përshtatshme për një familie deri në 5 antarë.

Me çmim baze prej 27,655 dollarë ka dallim vetem 300 dollarë nga modeli i kaluar. Ndersa Touring me të gjitha opsionet vjenë me çmim prej 38,355 dollarë. Ky është një çmim i arsyeshem duke e marrë parasyshë nivelin gjithpërfshires të paisjeve standarde.