Bentley Continental GT është i gatshëm për 2020. Përveç ndërtimit të një makine më të mirë Bentley me i ri prapë ofron dy zgjedhje të motorëve. Opsioni më I madhë me 12 cilindra kushton $16,100 më shumë se sa niveli më I ulët me 8 cilindra. Bentley me i ri ofron 84 kuaj fuqi më shumë. Me 84 kuaj fuqi më shumë W-12 që peshon 58 kg më shumë, kap shpejtësinë 100 kmh për 3.2 sekonda.

Bentley Continental – Testimet

Sipas testimeve të the CarandDriver pavarësisht nga pesha e madhe dhe nga prirjet luksoze Bentley me i ri tregojë performanca mjaft të mira.

Megjithëse peshon me shumë se 2 tonë, Bentley GT V8 arrinë në 100 kmh për vetëm 3.3 sekonda. Qëndro brenda në këtë makinë dhe do të kalosh gjysmë kilometri për 11.7 sekonda me shpejtësinë 190 kmh. Kapja e shpejtësisë 170 kmh merrë 28.4 sekonda që është prapë impresive.

Mund të jetë e vështirë që të vendosni të shpenzoni më shumë se 200.000 euro në një makinë si Bentley që të jep përshtypjen se nuk është ekonomike.. Sipas testimeve ekonomike të Bentley Continental GT V8 ka rezultuar se ky model do të kalojë 45 km me shpejtësinë 120 kmh.

Bentley Continental 2020 ka veçoritë e shpejtësisë, efikasitetit dhe peshës së rëndë. Rrallëherë këto karakteristika jetojnë së bashku në një harmoni kaq impressive si në këtë model.

Bentley u ble nga Volkswagen në 1998 por deri në vitin 2003 nuk kishte Bentley Continental GT me një motor 6.0 w12. Specifikimet standarde përfshijnë drita LED full, një ekran 12.3 inc, wifi dhe një vizion nate.

Bentley Continental – Çmimet

  • Continental GT V8 kupe: $207.825
  • Continental GT V8 konvertueshëm: $228.025
  • Continental GT W-12 kupe: $224.225
  • Continental GT W-12 konvertueshëm: $246.125

Ne do të ju sugjeronim modelin e Bentley Continental 2020 më të lirë. Kjo për të vetmen arsye se një W-12 është si shumë i shpejt për kushtet në rrugët normale në botë.