Modeli i ri i Mercedes E-Class karavan, paraqet një kombinim mjaft të mirë si veturë sportive dhe shumë e rehatshme. Kjo e benë Mercedes SUV veturë mjaft të veçantë ne llojin e saj dhe të pakrahasushme në disa aspekte.

Mercedes E class – Testimet

Mercedes E-Class vazhdon të tregoj rezultate të mira gjatë testimeve, duke e kaluar me sukses se cilën provë. Kjo veturë është shumë më sportive dhe njëkohesisht shumë e përshtatshme. Dizaineri Eric Tingwall kishte thënë se zakonisht kishte nënshkruar Mercedes SUV vetem për udhetime të gjata. Pas një vozitje që e kishte berë në Chicago si formë testuese nga ana e tij, ishtë shprehur mjaft i kënaqur. Ai tha se ishte shumë bukur të vozitja një veturë kaq të ulët në tokë. Si dhe kishte shtuar se “vozitja dhe kontrolli i veturës ishte mahnitës, sinqerisht”.

Redaktorja e kërkimeve, Beth Nichols, ka treguar se ka rezervuar një Mercedes E class për dasmën e saj. Kjo për arsye të bagazhit mjaftueshëm të madh dhe gjithashtu për komfortin që të ofron kjo makinë. Ambasadori i Merccedes Eddie Alterman gjithashtu ishte shprehur se Mercedes-Benz E-Class i kishte lëne mjaft shum mbresa. Pas vozitjes së kësaj makine në rrugë malore me kthesa të shumta si dhe me bagazh të mbushur me pesha të rënda.

Mercedes E class – Çmimi

Duhet cekur se vagoni Mercedes E class ka vlerë më të madhe për arsye të përmirsimit të ca detajve nga modeli i kaluar Mercedes-Benz E400. Duke i dhuruar nje natyrë me luksoze çmimi i ketij modeli është afro 12,000 dollarë më i lartë.

Është shtuar një paketë e asistences së shoferit, duke e shtuar kontrollin adaptiv me vlerë prej 2250 dollarë. I janë shtuar edhe dyshekë të përshtatshëm për dimer Si dhe disa opsione lëvizëse shtesë më të avancuara.

Ka një numër të madhë të kënaqësive që i ofron kjo makinë. Me ulse prej lekure masazhuese dhe mjaftë relaksuese pas një dite të lodhshme nga puna, Mercedes E-Class SUV është komplimentuar me fjal nga më të mirat, duke u quajtur “E këndshme rreth e rrotull” si dhe “Makinë bukuroshe”.