Siç mund të paramendoni, makinat sportive janë ndër makinat më të shitura të vitit të kaluar. Tani do ti përmendim disa nga modelet më të shitura të vitit 2019. Këto makina vijnë në të gjitha format dhe përformancat. Kështu që pavarsisht nga shija e juaj në këtë list mund të gjeni makinen e cila i përmbushë kerkesat e juaja.

Makinat sportive – Chevrolet Corvette

Chevrolet Corvette, është makinë me përformanca të jashtëzakonshme, e shpejtë dhe e rehatshme. Ndër të tjera bënë pjes edhe në top 10 makinat më të mira sportive të vitit të kaluar. Me 455 kuaj fuqi 6.2-litër V-8 dhe shtatë shpejtësi me kontroll manual ndërsa si opsional mund ta merrni edhe si automatik. Kjo makinë ka arritur shpejtësinë nga 0 km/h deri në 100 km/h për vetem 3,7 sekonda. Përkundër sportivitetit të saj mbreslënës, besoni ose jo, është mahnitse se sa ekonomike është kjo makinë.

Makinat sportive - Chevrolet Corvette

Nese keni nevoj për më shumë fuqi dhe adrenalinë Corvette Z06 ka një fuqi prej 650 kuaj fuqi me 6.2 litër V-8

Makinat sportive – Porsche 718 Boxster

Makinë tjeter që bënë pjes në top 10 makinat sportive më të mira të vitit 2019 është edhe Porsche 718 Boxster. Për mënyren se si duket kjo makinë, ka motor të fuqishëm dhe përformancë të jashtëzakonshme me 365 kuaj fuqi. Me transmetim automatik ose manual. Përveq përparsive të shumta që i ka kjo makinë ka pasur edhe kritika rreth hapsires brenda. Eshtë paksa e ngushtë, duke e marrë parasyshë formen e tij sportive kjo arsyetohet. Mirpo prap duke konsideruar çmimin e tij është një ndër makinat më të mira sportive që mund të blini më me pak se 100,000 dollarë.

Makinat sportive - Porsche 718 Boxster

Makinat sportive – BMW M2

Marka e madhe Gjermane BMW me modelin M2 në vitin që e lamë pas ka pasur shitje të shumta. Siç mund të dini makinat më të mira sportive janë të krijuara nga po kjo kompani pra BMW. Modeli M2 ka gjithsej 405 kuaj fuqi me gjashtë shpejtësi me kontroll manual dhe automatik si opsionale. Kjo maknë pas testimit kishte arritur shpejtësi nga 0 km/h deri në 100 km/h për 4.0 sekonda. Gjithashtu bënë pjese në makinat më të mira sportive me çmim më të vogel se 100,000 dollarë.

Makinat sportive - BMW M2

Makinat sportive – Ford Mustang Shelby GT350

Në top makinat më të shitura sportve natyrisht bënë pjes edhe Ford Mustang Shelby GT350. Me 526 kuaj fuqi që vetem sa e shton sportivitetin e makines, kjo makinë arrinë shpejtësin prej 0 km/h deri në 100 km/h për 4.2 sekonda. Shitjet e kësaj makine kanë qenë mbreslënëse në Amerik. Gjithashtu kjo makinë poashtu bënë pjes në makinat më të mira sportive me qmim më të ulet se 100,000 dollarë.

Makinat sportive - Ford Mustang Shelby GT350