Makinat Luksoze mbesin mbrapa për nga numri i shitjeve krahasuar me SUV dhe makinat Sport. Mirpo përfitimet që kanë sjell janë shumë të mëdha. Vitin e kaluar ka pasur lanësime të shumta të makinave luksoze. Tani do të cekim disa nga më të shiturat dhe më të pelqyerat.

Makinat Luksoze – Cadillac XTS

Nese preferoni Makinat Luksoze që kan një stil të mirë, klasikë dhe formë të Sedanit. Atëhere Cadillac XTS është ajo që ju po kerkoni. Me 304 kuaj fuqi V-6, gjashtë shpejtësi, tërheqje me gomat e para ose me të gjitha. Bënë pjes në një nga makinat që i përshtatet seciles moshë. V-Sport është makinë me 410 kuaj fuqi V-6 dhe tërheq me të gjitha gomat.

Cadillac XTS

Makinat Luksoze –  Maserati Quattroporte

Tjeter makinë luksoze në listë është edhe Maserati Quattroporte, fjala “Quattroporte” është fjal italiane që në shqip i bie me kater dyer. Mirpo gjuha italiane nuk ju nevoitet gjithsesi për të shijuar dinamiken e kësaj makine. Me 424 kuaj fuqi 3.0 litër V-6. Mundë ta merrni edhe me 523 kuaj fuqi 3.8 litërsh V-8, me tetë shpejtësi. Interiori i kësaj makine është mbreslenes me detajet e tij brenda, njejt poashtu edhe dizajni i tij, dhe qmim bazë i tij e tejkalon shumen prej 100,000 dollarë, duke filluar nga 109,675 dollarë.

Masserati Quattroporte

Makinat Luksoze – BMW e Seris së 7

BMW e Seris së 7, makinë për të cilen nuk mbetet të flitet shumë pasiqë kualiteti dhe përformanca e saj tani edhe mund të jetë e njohur nga ju. Me teknologji pothuajse më të lartë në treg. Grila e përparme e sajë tani është rreth 40% më e madhe se sa ka qenë. Çmimi bazë është më i vogel se 100,000 dollarë me qmim që fillon nga 84,645 dollarë. Keto e bëjnë pjes në top Makinat Luksoze të vitit.

BMW seria 7

Makinat Luksoze – Audi A8

Audi A8 është modeli më i mirë i Sedaneve të prodhuar nga Audi  që bënë pjes në Makinat Luksoze me të mira. Ka një teknologji të lartë, duke e përfshirë edhe drejtimin e makines në mënyrë autonome, dhe me shumë opsione të tjera luksoze. Me 335 kuaj fuqi 3.0 litër V-6, 4X4, dhe me tetë shpejtësi është standarde. Përfshirnë edhe sistemin elektrik me forc prej 48 volt që i jep fuqi në shpejtësi më të vogla makines. Me qmim baze prej 84,795 dollarë.

Audi A8