BMW X6 M50i – Dizajni

BMW X6 M50i ka mundësi që të mos e merr tretmanin e plotë të M. Mirpo prap mbetet me një pamje shumë të mirë. Me lansimin e modelit të parë të BMW X6 në vitin 2009, BMW kishte sjell një revulucion në makina. Me pamjen e re, si SUV me madhësi të mesme. Pas lanësimit të BMWX6 M50i, ishin frymzuar edhe modelet e makinave si Audi, Mercedes-Benz, dhe Porsche. Kështu markat tjera lansonin makina që për nga forma i ngjasojnë BMW X6.

Ndryshe nga se jemi mësuar të shohim BMW X6 me modelet e saja që pothuajse çdo gjenerat kishte formen gati të njejtë. Me modelin e ri BMW X6M50i ka sjell risi me pamjen e tij që është ndryshe nga modelet e tjera. Eshtë më i gjatë se modeli i kaluar (rreth një inch më shumë) dhe i gjërë për më pak se një inch.

BMW X6 M50i

BMW X6 M50i – Karakteristikat tjera

Ndryshe nga Europa në Amerikë shiten rreth 6000 BMW X6 M50i me përformancë të lartë M model në vit. Në treg tani është një model me 600 kuaj fuqi. Ndërsa nese merni BMW X6 M50i me opsione ekstra mund ta merrni edhe me 617 kuaj fuqi. Megjithatë të dyja kanë twin-turbo 4.4 litër V-8 njejt sikurse edhe sedani M5 i BMW. Specialistja Mike Banxley, për modelin BMW X6 M50i ka thënë se është shumë përshtatshem edhe për përdorim të përditshem”.

BMW X6 M50i – Çmimi

Shumë opsione vijnë edhe si standarde në BMW X6 M50i, me 55 cm goma Pirelli. Me frenim shumë të mirë nga shpejtësia prej 112 km/h ndalon për 46 metra. Mund ta vendosni në dy modalitete të ndryshme, Confort mode apo Sport. Ndërkoh si opsion mund ta merrni paketen Dynamic Handling Package që ka të bëjë me drejtimi e gomave të pasme që të ndihmon mjaftë shumë për parkim të makines BMWX6 M50i.

Çmimi bazë i ketij modeli fillon nga shuma prej 86,945 dollarë.