Automjetet më popullarizuara të këti viti në Merrjep

Këtu janë modelet e automjeteve që shiten shpejt si rrufe në Merrjep. Shitja e automjeteve rritet fuqishëm, ndërsa automjetet po bëhen më të lira. 

Ndër modelet që kryesojnë listën e shitjes më të shpejtë me çmim prej (50.000) janë Skoda Fabia dhe Nissan Navara. Renault Traffic dhe Toyota Hilux janë ndër shitësit më të shpejtë të automjeteve deri në (200.000) ndërsa Audi A7 dhe Kia Sorento  përfshihen në segmentin e automjeteve më të shtrejnta. Ndër markat më të kërkuar të këtij viti janë BMW, sidhe Volvo dhe Mercedes.