Performancat e Audi RS7 Sport duhet të jenë shumë tërheqëse në mënyre që të ketë konkuroj me Mercedes-AMG ose BMW M. Duke marrë parasyshë që keto dy marka kanë bërë një punë mjaftë të mirë sa i perket modeleve të reja. Audi në shtetet e bashkuara të Amerikes është duke shitur vetem disa modele RS. Pra ky brend beson në teorinë se kualiteti është më i rëndësishëm se sasia. Pas vozitjes të Audi e re 2020 është vërejtur se termi kuliteti mbi sasinë e produktit ka funksionuar shumë mirë.

Audi RS7 – Karakteristikat

Modeli i ri Audi RS7 është një model mjaftë i kompletuar dhe shumë i kërkuar për njerëzit që i adhurojne makinat sportive dhe luksoze. Audi e re ka sjellur një kombinim mjaftë të mirë të sportivitetit dhe luksit.

Modeli i mëparshëm i Audi RS7 ishte gjithashtu mjaft i pëlqyer. Në anën tjetër Audi A7  nuk është pëlqyer në masë më të madhe se sa modeli i mëparshëm i Audi A7. Janë shfaqur pakënaqësi në forma të ndryshme mirëpo me së shumti kanë shfaqur pakënaqësi në formën e veturës. Në anën tjetër ky model në rrugë duket majftë tërheqëse dhe me nje forme madhështore. Audi e re ka nje trupi me trashësi 4,3 cm, si dhe me goma opsionale 55.8 cm. Duke hyrë kështu në detaje absorbimi i madhë i ajrit,  pastaj edhe spoileri i pasem që ngritet.

Audi RS7 – Motori

Audi RS7 është V-8, që më heret ka qenë ne dy modelet S7 dhe RS7, tani është rezervuar vetem për modelet më të avancuara RS. S7-ja e re ka një Twin-Turbo V-6. Tash e një kohë Twin-Turbo është shpallur si një nga motoret më të shkëlqyeshëm në ekzistencë. Ndërsa për modelin RS7 vetëm sa është avancuar më shumë. Turbot janë më të mëdhenjë dhe tani jane përditesuar me një sistem hibrid 48 volt. Twin Turbo shfrytëzon një strategji mjaftë intersante për të kursyer karburant.

Në shumë mënyra, Audi RS7 nuk i ndjek formulat që përdorin BMW M dhe Mercede-AMG. Kjo menyrë i ka funksionuar mjaft mirë. Audi nuk është fokusuar në shtimin e fuqis dhe në shtesa të tjera vizuale. Ajo ështe fokusuar me shumë ne elegancën e makines.