Audi RS Q3 vjen me një motor unik, ne turbocharged me pesë cilindra. Cilësohet makinë e shpejtë që ka përafersisht 400 kuaj fuqi. Kjo është edhe ajo që e bënë këtë SUV makinë e shpejt ekzotike me përformanca të jashtëzakonshme.

Audi RS Q3 – Përshkrimi i makines

Veturë e shpejt me përformac konkuruese në treg të makinave më të mira në treg, këtë kanë arritur të bëjnë Audi me ridizajnimin e kësaj makine. Kjo makinë ka disa karakteristika të njejta edhe me modelet e tjera. Ngjashmeri janë gjetur në TT RS Coupe. Gjithsej ka 394 kuaj fuqi. Arrinë shpejtësin prej 0 km/h deri në 100 km/h për më pak se katër sekonda. Njejt sikurse edhe modeli Q3 edhe Audi RS Q3 është dizajnuar nga Volkswagen Group. Kjo makinë i përshtatet seciles stinë dhe qfarëdo rruge.

Makinë e shpejt Audi RS Q3
Makinë e shpejt e prodhuar nga kompania e madhe e makinave, AUDI.

 

Audi RS Q3 – Eksteriori i makines

Perveq ngjyre së gjelber, RS Q3 dallohet nga grilat e saja më të gjëra, harqet e gomave me theksuara. Ka një spojler nga jashtë që duket shumë bukur që është edhe më i madh se ne modelin e kaluar. Forma e saj në përgjithsi ka dizajnë spotiv shumë të mpreht. Është SUV Veture e shpejt që rralë mundë të gjindet një e tillë më këtë çmim. Audi RS Q3 është i gjatë 1 meter e 60 cm ndërsa i gjërë 1 meter e 82 cm.

Makinë e shpejt
Audi RS Q3 me pamjen e re

Audi RS Q3 – Interiori i makines dhe çmimi

Pasi që kjo është makinë e shpejt brenda kjo makinë është sportive poashtu. Ulëset e saja janë shumë të rehatshme. Brenda ka një ekran 12.3 inch për të kontrolluar funksionalitet dhe për të marrë  informata të ndryshme brenda makines. Vjenë me transmetim automatik. Ka një sërë butonash të cilët ju mundësojnë kontrollimin e funksionaliteteve. Është makinë që më mirë duket më mirë në dimer. Çmimi bazë i Audi RS Q3 sillet nga 57,600 dollarë në Gjermani.