Paul Walker -Kush ishte?

Paul Walker ishte një aktor i famshem Amerikan me famë botërore, dhe ishte i apasionuar pas makinave. Me siguri keni parë filmat e tij të famshem Fast & Forious. Aktori i famshëm edhe momentin e tij të fundit të jetes e kishte kaluar në makinë.  Ai kishte humbur jeten pas një aksidenti të tij me makinë në nentor të vitit 2013.

Cilat makina të Paul Walker janë shitur?

Aktori i famshëm Paul Walker kishte një koleksion të makinave kryesisht sportive. Duke përfshirë edhe shtatë BMW M3, me përformanc dhe dukje tejet të bukur.

  • Paul Walker kishte një pasion të veqant për makinat. Ndërkoh 21 prej makinave të koleksionit të tij përsonal do të dalin në shitje.
  • Prej 21 makinave të Paul Walker që dolen në ankand. Përfshinë një Ford Bronco të vitit 1995, shtatë BMW M3 dhe një Ford Mustang Boss 302S të vitit 2013.
  • Makinat e Paul Walker dolen në ankand Barrett-Jackson Scottsdale në Arizona në mes të janarit.

 

Makinat e Paul Walker

Çmimi i makinave të Paul Walker

Koleksioni i makinave të aktorit të famshëm doli në ankand këtë vit në Barrett-Jackson Scottsdale. Në këtë ngjarje u shiten pesë nga makiant e tij BMW E36 M3 më shumë prej 1.3 milion dollarësh të kombinuara. Njëri prej tyre u shit me kilometrazh prej 4600 milje të kaluara, me shumë prej 385,000 dollarë. Në koleksionin e Paul Walker ishin edhe dy BMW E36 M3. Makinë tjeter e shitur, ishte Nissan 370Z e vitit 2009, me të cilen aktori ishte shfaqur edhe në pjesen e pestë të filimt Fast & Forious. Kjo makinë u shit me çmim prej 105,600 dollarë. Makinë tjeter e shitur ishte një Nissan tjeter i vitit 1989 Skyline R32 dhe Ford Mustang Boss 302S i vitit 2013.

Nese deshironi të blini një Ford Bronco ose BMW M3 të cilësiss së mirë nuk e keni veshtirë të gjeni një të tillë. Mirpo shumë më interesant do të ishte të blini një të till, nga aktori me famë botërore tashmë i ndjer.

Këto janë disa nga makinat të cilat dolën në shitje: Chevrolett Nova e vitit 1963 dhe një Chevrolet II Nova e vitit 1967. Pastaj Ford F-250 e vitit 2003, një Toyota Tundra e viti 2006  dhe u shiten makinat e aktorit te famshem.