Cilat janë ato detaje të cilat na bëjnë te duket makina me e mir? Të gjith ne kemi mendime të ndryshme rreth kësaj pytje. A të bënë makina të ndihesh mirë? A e ka teknologjinë e avancuar mjaftueshem? A është argetuese? Kjo listë e makianve do e jepë përgjigjien e të gjitha këtyre pyetjeve. Përgjigjia e të gjitha këtyre pyetje do të jetë pozitive. E gjithë kjo listë përfshinë makine me çmim me të vogel se 20,000 dollarë.

Top 5 Makinat me te mira: KIA Soul 2019

Është vetura e parë që do e përmendim. Është një nga makinat me te mira sa i përket interiorit. Interiori i tij është shumë funksional dhe ne stil. Kia vjen me çmim bazë prej 17,430 dollarë. Ka edhe opsione shumë të mira me çmim kompakt.

Makinat me te mira

Top 5 Makinat me te mira: 2019 Toyota Corolla Hatchback

Toyota Corolla është makinë Hatchback që ofron një numer të madh të sportive. Është një nga makinat më të mira sportive me çmim kaq të ulet. Ka teknologji standarde. Pamja e tij është shumë mbreslënëse. Me pesë dyer dhe shumë funksione standarde. Me çmim që fillon nga 19,980 dollarë. Mirpo me opsione të tjera shtesë mund të arrjë çmimin deri në 27.035 dillarë.

Toyota Corolla

Top 5 Makinat me te mira: Honda Civic 2019

Ndryshe nga makina e lartëpermendur, Honda është më e rehatshme. Edhe ose sportiviteti i mungon. Si makinë familjare, bënë pjesë në makinat me te mira në top listen tonë. Përndryshe nga makinat e tjera SUV, kjo makinë mundë të vjen edhe si kupe, sedan ose hatchback. Me çmim që fillon nga 19,450 dollarë.

2019 Honda Civic

Top 5 Makinat me te mira: 2019 Hyundai Kona

Kjo veturë bënë pjes në top makinat me te mira, të shitura gjatë vitit 2019. Ka një dozë të stilit modern. Është i paster dhe ka teknologji mjaftë të avancuar në siguri të makines.Me një motor turbocharged dhe ka karkateristika të rralla të SUV makinave.

Me çmim

Top 5 Makinat me te mira: 2019 Nissan Kicks

Ky Nissan ka një stil që të mbesin sytë në të. Ky sedan i prodhuar nga kompania e mirënjohur Nissan, këtë herë ka vendosur standarde të avancuara të siguris së makinave. Me çmim qe fillon nga 19,000 dollarë.

Nissan Kicks