Çdo vitë e më shumë, Makinat SUV vetem po hyjnë në trend. Vazhdimisht po behën më të avancuara dhe më të përsosura për përmbushjen e kerkesave të konsumatoreve. Ne fund të fundit çdo kush deshioron hapsirë më shumë në makinë. Përveq hapsirës forma e tyre është shum e bukur dhe janë të përshtatshem në çdo klime çfaredo moti. Ketu do të ceken disa nga makinat Suv më të shitura dhe të pelqyera nga njerëzit, gjatë këtij viti.

Makinat SUV më të mira – Volkswagen Atlas SUV

Më i miri për madhësi mesatare është zgjedhur makina familiare Volkswagen Atlas SUV. I lanësuar për her të parë në vitin 2018, ky model nuk ka shfaqur dallime të medha në modelin e ri 2020. Normal ka sjell edhe disa avancime. Me goma 50 centimeter, motor 2.0 litër, shitet vetme si 2×2 mirpo në menyrë opsionale mund të blini edhe si 4×4 (4 motion).

  • Modeli Volkswagen Atlas S ka një çmim prej $32,565
  • Volkswagen Atlas SE ka çmim prej $35,715
  • Volkswagen Atlas SE ka një çmim prej $41,815

Volkswagen Atlas SUV

Makinat SUV më të mira – Chevrolet Suburban

Ndërsa si makinë Familjare me madhësi më të madhe është zgjedhur Chevrolet Suburban. Ka një hapsirë shumë të madhe brenda. Njejt edhe kjo makinë nuk ka shumë dallime drastike me modelin e kaluar. Por dallon vetem për nga madhesia paksa, edhe pse është i madh nga testuesit është thënë që është shumë lehtë të kontrollohet. Çmimi i tij është më i madh dhe fillon prej $52.995. Ky çmim i takon Chevrolet Suburban LS ndersa Chevrolet Suburban RST 6.2L ka çmim prej $72,220.

Chevrolet Suburban

Makinat SUV më të mira – Hyundai Kona

Sa i përket çmimit të makinave SUV më të ultin çmim e kanë Hyundai Kona. Çmimi i tyre fillon prej $21.195. Por sa i përket komfortit dhe teknologjisë është shumë i mirë. Madje edhe forma e tij është komplimetuar mjaftë shumë, mirpo ngecje paraqet në shpejtësin e tij. Çmimi i Hyundai Kona SE fillon prej $21,195 ndersa Hyundai Kona Ultimate ka çmim prej $28,845.

Hyundai Kona

Makinat SUV më të mira – Porsche Macan

Ndersa sa i përket makines SUV me luksoze është përzgjedhur Porsche Macan. Posedon një përformancë mahnitëse aspak e merzitshme dhe shumë e rehatshme. Ka në dispozicion dy motor njëri me katër cilindra standart si model bazik, dhe tjetrin V-8 Turbo. Pasi që modeli i tillë i Porsche ishtë shfaqur edhe ketë vitë, në vitin tjeter nuk pritet të ketë shumë ndryshime mirpo prap se prap do të jetë luksoz. Çmimi i Porsche Macan base sillet prej $52,250 ndersa Porsche Macan S ka një çmim prej $60,750.

Porsche Macan