Siç mund të paramendoni, makinat sportive janë ndër makinat më të shitura të vitit të kaluar. Tani do ti përmendim disa nga makinat sportive më të shitura të vitit 2019, makinat sportive vijnë në të gjitha format dhe përformancat, kështu që pavarsisht nga shija e juaj në këtë list mundë të gjeni makinen e cila i përmbushë të gjitha kerkesat e juaja.

Chevrolet Corvette, është makinë me përformanca të jashtëzakonshme, e shpejtë dhe e rehatshme, ndër të tjera bënë pjes edhe në top 10 makinat më të mira sportive të vitit të kaluar. Me 455 kuaj fuqi 6.2-litër V-8 dhe shtatë shpejtësi me kontroll manual ndërsa si opsional mund ta merrni edhe si automatik, kjo makinë ka arritur shpejtësinë nga 0 km/h deri në 100 km/h për vetem 3,7 sekonda, dhe përkundër sportivitetit të saj mbreslënës, besoni ose jo, është mahnitse se sa ekonomike është kjo makinë.

Nese keni nevoj për më shumë fuqi dhe adrenalinë Corvette Z06 ka një fuqi prej 650 kuaj fuqi me 6.2 litër V-8

Makinë tjeter që bënë pjes në top 10 makinat më të mira të vitit 2019 është edhe Porsche 718 Boxster për mënyren se si duket kjo makinë, motor të fuqishëm dhe përformancë të jashtëzakonshme me 365 kuaj fuqi me transmeti automatik ose manual, përveq përparsive të shumta që i ka kjo makinë ka pasur edhe kritika rreth hapsires brenda sepse është paksa e ngushtë, duke e marrë parasyshë formen e tij sportive kjo arsyetohet mirpo prap duke konsideruar çmimin e tij është një ndër makinat më të mira sportve që mund të blini më me pak se 100,000 dollarë.

Marka e madhe Gjermane BMW me modelin M2 në vitin që e lamë pas ka pasur shitje të shumta dhe ka sjell knaqësi në çdo konsumator të kësaj makine, siç edhe mund të dini makinat më të mira sportive janë të krijuara nga po kjo kompani pra BMW. Modeli M2 ka gjithsej 405 kuaj fuqi me gjashtë shpejtësi me kontroll manual dhe automatik si opsionale. Kjo maknë pas testimit kishte arritur shpejtësi nga 0 km/h deri në 100 km/h për 4.0 sekonda, dhe gjithashtu bënë pjese në makinat më të mira sportive me çmim më të vogel se 100,000 dollarë.

Në top makinat më të shitura sportive natyrisht bënë pjes edhe Ford Mustang Shelby GT350 me 526 kuaj fuqi që vetem sa e shton sportivitetin e makines, kjo makinë arrinë shpejtësin prej 0 km/h deri në 100 km/h për 4.2 sekonda. Shitjet e kësaj makine kanë qenë mbreslënëse në Amerik, ndër të tjea kjo makinë poashtu bënë pjes në makinat më të mira sportive me qmim më të ulet se 100,000 dollarë.