Nese preferoni një makinë të vogel dhe të fuqishme, atërhere makina Kupe është e duhura për ju. Kupe nuk janë makinat më të preferuara të klienteve, pasi që kanë hapsirë kufizuese, mirpo janë argëtuese. Në vijim  do ti prezantojmë disa nga makinat më të mira Kupe të periudhes 2019-2020.

Makinat Kupe – Mercedes-Benz E450

Eshtë një nga makinat kupe më të mira. Ky Mercedes-benz me dy dyer është një nga ato Kupe të rralla që japin stil, elegancë dhe rehati. Përvoja juaj në këtë makinë menjëjere do ju bejë me dije që kjo është një nga makinat më të mira Kupe. Si i tillë, me përformancën e tij, ky Mercedes hynë në top 10 makina më të mira Kupe.

Gjithsej kjo makinë ka 362 kuaj fuqi V-6, që përmbush pothuajse çdo kerkes të një konsumatori.

Makine Kupe Mercedes-Benz E450

Makinat Kupe – Ford Mustang

Makinë tjeter Kupe, që bënë pjes në këtë top listë është Ford Mustang. Eshtë rimodifikuar disa herë për vite rradhazi. Çdohere vjen me përditësime shumë të mira që e kanë arritur ta përfeksionojnë këtë makinë. Këtë here Ford Mustang ka gjithsej 460 kuaj fuqi me gjashtë shpejtësi. Mirpo ju mund ta merrni edhe si edicion special me gjithsej 480 kuaj fuqi.

Edhe pse duket si makinë sportive kjo makinë është shumë e përshtatshme edhe për përdorim në jetën e përditëshme.

Makine Kupe Ford Mustang

Makinat Kupe – BMW M2

Për BMW M2, konsumatoret dhe testuesit kanë shfaqur knaqësi të madhe. Me gjithsej 405 kuaj fuqi.  Me gjashtë shpejtësi me transmetim manual, ose automatik. Bmw M2 e arrinë shpejtësin prej 0 km/h deri në 100 km/h për 4.0 sekonda.

Makine Kupe BMW M2

Makinat Kupe – Audi A5

Eshtë makinë që ndryshe nga makinat e lartëcekura ka më shumë hapsirë, me një bagazh të bollshem. Mirpo sa i përket fuqis së tij bie në hierarkain e makinave me fuqi të madhe. Me gjithsej 220 kuaj fuqi turbocharged 2.0 litër. Vjen si standarde Quattro (4X4), si dhe ka më shumë pamje dhe komfort të një makine Kupe luksoze.

Makine Kupe Audi A5

Makinat Kupe – BMW Seria-8

Makinë e cila qendron në një prej vendeve të para ne top listë tonë. BMW Seria-8 jo rasisht qëndron këtu.

Kjo makinë ka gjithsej 523 kuaj fuqi twin turbo V-8. Arrinë shpejtësin nga 0 km/h deri në 100 km/h për vetem 3.3 sekonda. Me një pamje shumë të mirë të dizajnuar nga dizajnëret gjërman në detaje. Poashtu bënë pjesë në ndër makinat më të mira Kupe të krijuara nga BMW ndonjëhere.

Makine Kupe BMW Seria-8