I keni bërë të gjitha gati dhe po e pysni veten, se ku mund të gjeni makina me qera? Cilat janë makinat me ekonomike apo më të përshtatshme?. Tani këtu do i cekim disa vetura me qera që i përmbushin të gjitha kerkesat e juaja për gjatë kohesa sa e përdorni.

Makina me qera – Makina me madhësi të mesme

Makinat me madhesi të mesme, janë makina kompakte të cilat do i përmbushin kerkesat juaja. Kryesisht këto makina preferohen për një familje jo më të madhe se pesë anëtareshe. Ford Fusion apo Nissan Altima janë dy makina me ekonomike që do i përmbushnin kerkesat e juaja. Tjra rekomandime për makina me ekonomike janë edhe makinat si Honda Insights, Toyota Prius, Honda Civic. Shumë makina me qera të tilla mund ti gjeni në Merrjep.

Vetura me qera

Makina me qera – Gjerat që ti keni parasysh para se të merrni vetura me qera

Para se të merrni vetura me qera është me rendsi që makines ti bëni një shikim rrethe rrotull. Së para se të vendosin që ta merrni shikojeni në detaje eksteriorin e makines. Madje preferohet që makinen ta fotografoni dhe të mbani si deshmi. Për arsye se ka mundësi që për ndonjë demtim në eksterior, edhe nese nuk e keni bërë ju fare, të ju detyrojnë të paguani për demtimin e tij. Një detaj tjeter mos harroni asnjë here të pyesni rreth karburantit të makines. Keni kujdes se ku e parkoni makinen. Gjeni një vend sa më të sigurt. Nese preferoni makina me qera më ekonomike të merrni atëhere pyetni nese kanë ndonjë të till. Vizitoni Merrjep për gjetjen e makinaave me qera.

Me ekonomike

Makina me qera – Këshilla për të marrë makinë me ekonomike

Një gjë tjetër që ju duhet ta keni parasyshë, kur merrni vetura me qera. Mos merrni një makinë me qera në Airport. Ky rekomandim është i sakt, për arsye se qmimet e makinave me qera në Airport është shumë i madh. Kjo ndodh për arsye se shumë njerez nuk kanë zgjidhje tjeter veq se të marrin makina me qera në një shtet që sapo kanë hyrë. Kështuqë preferohet që të thirrni në telefon një agjensi me makina me qera dhe ata do ju sigurojnë makinat me qera. Dhe këshilla e fundi mirpo jo më e pavlefshme, vendosni rripin, mos pini kur vozitni, dhe bëjëni qdo udhëtim sa më të sigurt.