Mercedes-Benz E-Class 2020 është një makinë e aventurave dhe mjaftë luksoze. Nese jeni duke kerkuar një makinë të rehatshme, ky Mercedes-Benz E 350 është ai që keni qenë duke kërkuar. Ndërsa nëse po kërkoni një makinë të shpejt dhe me zhurmë të madhe atëhere Mercedes-AMG  E 53 kabriolet do të ju përshtatej mjaftë mirë. Njejt edhe Mercedes-AMG E63 S Wagon mirpo normalisht me më shumë përparsi të veqanta.

Mercedes Benz E Class

Kompania Merceds kishte krijuar modelin Mercedes Benz E Class në vitin 2017 për të ngritur shitjet që kishin rënë nga S-Class. Prej asaj kohe më nuk e ka nderprer avancimin dhe lansimin e modeleve të reja. Disajnimi i tij i jashtëm është po aq i bukur sa dhe interiori.

Teknologjia e Mercedes Benz E Class ka mbetur paksa mbrapa kur krahasohet me modelet më të reja të Benzit. Sa i perket tregut gjerman është mjaftë konkurrues. Të dytë edhe Audi A6 edhe BMW e seris së 5 janë makina mjaftë të avancuara dhe të bukura. Kur këto krahasohen me Mercedes E-Class mbesin mbrapa sa i perket luksit. Pas testimit dhe analizimit të makinave ndodhë shumë rrallë që të mos gjejmë ndonjë mangësi. Mirpo në këtë model të Mercedesit ështe mjaftë e veshtirë të ankohemi për ndonjë gjë.

Mercedes Benz E Class – Karakteristikat

Lansimi i Mercedes Benz E Class do të behet në vitin e ardhshëm. Ka shtuar 14 kuajfuqi në motorin bazë dhe në total ka 255 kuaj-fuqi. Eshtë katër cilindërsh dhe keto përparsi e kanë bërë kalimin nga E 300 në E350.

Eksperienca për të vozitur Mercedes Benz E Class, është shumë e bukur të jepë një rehati të kualitetit më të lartë. Sa i përket E 350-shit është më i qetë dhe në një menyrë më qetësues. E 63 S është me një fjalë bomb që ka një shpejtësi shum të madhe. Me një start mbreslënës.

Çmimiet e Mercedes Benz E Class janë relativisht të përshtatshem më vlerat e tyre

  • E 350 Sedan : 55,035 dollarë
  • E 450 Sedan : 62,545 dollarë
  • E 450 Coupe : 65,345 dollarë
  • AMG E 53 Coupe : 75,945 dollarë
  • E 450 Cabriolet : 72,395 dollarë
  • AMG E 53 Cabriolet : 82,645 dollarë
  • E 450 Wagon : 67,095 dollarë
  • AMG E 63 S Wagon ka vlerë prej 109,845 dollarë