Mercedes-Benz E-Class 2020 është një makinë e aventurave dhe mjaftë luksoze. Nese jeni duke kerkuar një makinë të rehatshme, ky Mercedes-Benz E 350 është ai që keni qenë duke kërkuar, ndërsa nëse po kërkoni një makinë të shpejt dhe me zhurmë të madhe e të bukur atëhere Mercedes-AMG  E 53 kabriolet do të ju përshtatej mjaftë mirë kerkesave të juaja, njejt edhe Mercedes-AMG E63 S Wagon mirpo normalisht me më përparsi të veqanta.

Kompania Merceds kishte krijuar modelin E-Class në vitin 2017 për të ngritur shitjet që kishin rënë nga S-Class, dhe prej asaj kohe më nuk e ka nderprer avancimin dhe lansimin e modeleve të reja. Disajnimi i tij i jashtëm është po aq i bukur sa dhe interiori, mirpo teknologjia e tij ka mbetur paksa mbrapa kur krahasohet me modelet më të reja të Benzit, mirpo sa i perket tregut gjerman është mjaftë konkurrues, të dytë edhe Audi A6 edhe BMW e seris së 5 janë makina mjaftë të avancuara dhe të bukura, mirpo kur krahasohen me Mercedes E-Class ato mbetin mbrapa sa i perket luksit. Pas testimit dhe analizimit të makinave ndodhë shumë rrallë që të mos gjejmë ndonjë mangësi, mirpo në këtë model të Mercedesit ështe mjaftë e veshtirë të ankohemi për ndonjë gjë.

Ky Mercedes, që lansimi i tij do të behet në vitin e ardhshëm ka shtuar 14 kuajfuqi në motorin bazë dhe në total ka 255 kuaj-fuqi, është katër cilindërsh dhe keto përparsi e kanë bërë kalimin nga E 300 në E350. Eksperienca për të vozitur këtë veturë, siç edhe do të prisnit ju, është shumë e bukur të jepë një rehati të kualitetit më të lartë, sa i përket E 350-shit është më i qetë dhe në një menyrë më qetësues, ndersa E 63 S është me një fjalë bomb që ka një shpejtësi shum të madhe, me një një start mbreslënës. Çmimiet e tyre janë relativisht të përshtatshem më vlerat e tyre

  • E 350 Sedan : 55,035 dollarë
  • E 450 Sedan : 62,545 dollarë
  • E 450 Coupe : 65,345 dollarë
  • AMG E 53 Coupe : 75,945 dollarë
  • E 450 Cabriolet : 72,395 dollarë
  • AMG E 53 Cabriolet : 82,645 dollarë
  • E 450 Wagon : 67,095 dollarë
  • AMG E 63 S Wagon ka vlerë prej 109,845 dollarë