Për të krujuar një listë me makina per femra, nuk është edhe aq e lehtë. Duke pasur parasysh kerkesat dhe nevojat e femrave munden te gjeneralizohen lehte. Ketu do të përmendim disa vetura te mira per femra dhe disa nga preferencat e femrave për vetura.

Makina per femra – Çfar preferojnë më shumë femrat

Koheve te fundit, femrat janë në kerkim të një makine e cila, është e thjesht dhe më e lehtë të maonvrohet me të. Sipas studimeve thuhet që, makina per femra që preferohen më shumë, janë ato që kanë hapsirë më të madhe. Ndër të tjera thuhet që femrat preferojnë makina me ulse më të ngritura. Femrat në përgjithsi kanë më shumë gjëra që marrin me vete, dhe kjo është edhe arsyeja pse makina per femra me e mirë është ajo e cila ka hapsirë më të madhe. Tani kohet kanë ndërruar. Çdo ditë e më shumë numri i femrave që vozitin po rritet. Kështu edhe numri i makinave që i përshtatet femrave është në rritje.

Vetura te mira për femra – Subaru Forester

Subaru Forester shpesh prodhon makina per femra. Kjo makinë nuk mundë të quhet as SUV as makinë e thjesht. Subaru Forester nuk ka shumë dallim nga crossover, mirpo gjithqka që bënë kjo makinë është më e mirë se ato të zakonshmet. Kjo makinë poashtu bënë pjes në makina të përshtatshme të vozitet. Ka një siguri të lartë dhe shpejtësia e tij nuk është edhe aq e madhe. Kjo është edhe një nga arsyet pse preferohet më shumë për femra.

Subaru-Forester

Vetura te mira për femra – VW Vento DSG

Vetura per femra ka shumë në kohen që po jetojmë. Një nga më të mirat që kemi hasur gjatë kerkimeve tona është kjo veturë. Nese jeni duke kerkuar një makinë për rrugë të gjata apo për qytet, Volkswagen Vento DSG është ajo qka po kerkoni. Për të bërë shoping, për të shkuar në punë, për ti marrë femijet nga shkolla , vetura te mira si kjo janë të rralla. Është 1.5 litër disel.

Makina per femra

Vetura te mira për femra – Honda Jazz

Ndryshe nga vetura që përmendem, Honda Jazz është më e mirë në dukje dhe është më sportive. Vjen në dy versione si 1.3 litër ose si më sportiv me 1.5 litër. Kjo makinë është më e shpejt. Kto lloj makina per femra, janë më shumë për ato femra që preferojnë shpejtësin dhe adrenalinen gjatë vozitjes.

Makina te mira

Vetura te mira për femra – Volvo S40

Nese është diqka që kjo makinë ka diqka të mirë, ajo është siguria e tij. Femrat në përgjithsi si priorite kanë sigurinë gjatë vozitjes. Këtë kerkes pothuajse më së miri kjo makinë ja plotsonë. Volvo S40 ka një stil të thjeshtë dhe ngjyra unike unike sa i përket eksteriorit. Interiori është luksoz brenda ka një ekran kontrolli që është shumë i dobishem. Disa makina të tjera që vlenë të ceken si vetura te mira për femra janë: Honda CRV, Nissan Juke, Nissan Sentra, Skoda octavia TSI Automatic, Mercedes Benz E Class, VW Vento TSI, VW Beetle.

Volvo-S40