Audi e bëri modelimin e RS5 coupe dhe SportBack që do të shfaqen në vitin 2020. Me çmim duke filluar nga $92,500 për blerësit nga Europa.

Audi RS5 – Përmbledhje e blogut

  • Audi do shfaqet në vitin 2020 me RS5 coupe dhe SportBack me forma të reja.
  • Pamja e re e Audi veqohet me një grilë të përparme më të gjërë, rrota opsionale të gjëra deri në 50 cm.
  • Keto përditsime janë të mundshme të blihen vetem në Europë tani për tani, dhe çmimi i të dyja modeleve fillon nga 92,500 dollarë.

 

Audi RS5 2020

Audi RS5 2020 – Të rejat në modelin e ri

Ky nuk është ndryshimi i parë që Audi bëri në modelet e saja, të reja ka edhe në modelet Audi A5 dhe Audi S5. Janë bërë më sportive dhe më të fuqishme sikur modelet e tjera të Audi RS6 dhe RS7.

Europa është kontinenti i parë që do të ketë mundësi ti shijoi keto të reja vizuale. Do të jenë të aplikueshme në modelet coupe dhe SportBack. Do të kenë një grilë të përparme më të gjërë, drita LED me të avancuarat në treg, teknologji të lartë dhe harqet e gomave më të gjëra.

Audi RS5 2020 – Ngjyrat e reja dhe opsionet

Përveq të tjerash, Audi në modelet RS po vjen edhe me dy ngjyra të reja. Ato jnaë: Turbo Blue dhe Tango Red. Ngjyrat si Gloss Black (Shkelqim të ngjyres së zezë). Alumin Mat, dhe Carbon-fiber janë poashtu të disponueshme edhe në modeli coupe. Opsionale janë edhe gomat 50 cm të gjëra mirpo si standade vijnë 48 cm. Modelet RS5 coupe dhe SportBack janë të fuqishem me motor 2.9 litër ,V-6. Ndërsa transmetim automatik Tiptronk me tetë shpejtësi dhe një sistem Quattro me tërheqje me të gjitha gomat.

Audi RS5 2020 – Interiori dhe Çmimi

Interiori i tyre do të jetë edhe një material të quajtur Alcantara. I cili do të mbeshtjell të gjith interiorin duke përfshirë edhe timonin. të dyja modelet e përdorin teknologjinë informative MMI mee ekran prej 25 cm me opsion navigimi. Një ekran tjetër që përdoret për kontrollin e klimes dhe presionin në goma sigurisht edhe kontrolle të tjera. Një ekran me madhesi prej 30 cm eshtë opsional.

Audi RS5 me ndryshimet e saja do të del së pari në treg në Gjermani.  Në vende të tjera në Europë do shfaqet me çmim prej $92.500. Ndersa koha kur do të del në shitje në Amerikë nuk është cekur ende nga Audi.