Audi Q7 i ri – Mbishikim i vetures

Audi Q7 i ri, me stilim të fresket, në mënyr opsionale mundë ta merrni si V-6. Teknologjia e re e futur brenda modelit të ri të rimodeluar në vitin 2020, e ka bërë këtë SUV makinë luksoze. Audi Q7 i rimodeluar duket më i vogel se sa në të vertet është. Kur hyni brenda kësaj veture, vetem atëhere do e verni hapsiren e madhe që ka brenda. Çka bije në sy më shumë si e re, është grila e tij me dhëmb më të mëdhenjë dhe më të shendritshem. Audi Q7 ne Shqiperi mundw tw gjeni nw shitje tek ne, në makina.al.

Në foto makina duket jo shumë i madh mirpo në të vertet është mjaftë i madhë sa për të zënë një linjë të tërë parkimi. Nese deshironi një kamerë 360 shkallë atëhere këtë duhet ta blini si opsion ekstra me shumë prej 3,000 dollarëve nga modeli bazë.

Audi Q7 i ri, pamja e jashtme e tij ku shihet edhe dizajni i ri i tij
Audi Q7 i ri, pamja e jashtme e tij

Audi Q7 i ri – Përformanca dhe të rejat në makinë

Modeli bazë i kësaj makine ka gjithsej 248 kuaj fuqi me transmetim automatik me tetë shpejtësi. Ky Q7 ndryshe nga modeli i kaluar që ka qenë pak më ekonomik, ky i fundit nuk është ekonomik. Për arsye se përmban një motor të ri me sistem hibrid 48 volt V-6 që i jep makines start shumë të shpejt. Mirpo kjo është edhe arsyeja kryesore se pse ky model nuk cilësohet ekonomik. Në kthesa është i mrekullueshem që të jep ndjesin që jeni në një Sedan veturë e jo në SUV makinë. Ka stabilitet të mrekullueshem në përgjithsi. Kalimi në modalitetin sport, e rritë përformances normalisht. Ndërsa kënaqësin që të jepë në vozitje, të imponon që atë ta lini qdoherë të aktivizuar. Audi Q7 ne Shqiperi ka shumë, ndërsa edhe ky model nuk do të mungoj në këtë vitë.

Audi Q7 ne Shqiperi
Audi Q7, interiori i tij

Audi Q7 i ri – Interiori dhe çmimi

Audi Q7 ne Shqiperi është shumë e përhapur. Brenda siç e cekem edhe më lartë hapsira është e më se e mjaftueshme. Ka sherbime të shumta të cilat vijnë edhe si standarde në makinë. Vendet e përparme të makines janë mtë gjëra dhe hapsira është shumë e madhe. Përveq hapsires, ka edhe ulse të mbështjellura me lekurë të butë. Nese deshironi masazh, edhe këtë e keni të mundshme në Q7 të ri. Ne rreshtin e tret janë edhe dy ulse të cilat nuk jnaë shumë të përshtatshme për njerez të rritur mirpo janë të rehatshem për femijë. Audi Q7 i ri ka teknologji shumë të avancuar pothuajse më të miren. Çmimi bazë i kësaj veture fillon nga 55,795 dollarë dhe shkon deri në 61,795 dollarë.