Audi është duke e zgjeruar perzgjedhjen e SUV të vitit 2021 me Audi Q5 Sportback, një variant me vijë të pjerrët të kulmit. Dizjanuesit e kësaj marke të njohur janë duke u siguruar që blerësit e SUV të marrin atë që ju pëlqen. Tani, blerësit që dëshirojnë një Audi Q5 Sportback me pjerrtësi kulmore do te kenë mundësi të marrin një të tillë.

Veçoritë kryesore të Audi Q5 Sportback

Ky model që do të quhet Audi Q5 Sportback, në aspektin mekanik është shumë i ngjashëm me Q5 të rregullt mirëpo ka një pamje më sportive. Modeli Q5 i 2021, do të jetë i fuqizuar nga i njëjti motor. Me 2.0-litra, 4 cilindërsh, dhe me 261 kuaj fuqi. Kurse SQ5 do të ketë motor me 3.0-litra, 6 cilindra, dhe 349 kuaj fuqi.

Motorri 2.0 litërsh do të përshtatetme transmetues automatic me 7 shpejtësi. Kurse në Audi Q5 Sportback, motorri 3.0 litra do të ketë automatic me 8 shpejtësi. Dy modelet do të tërheqin me të katër gomat me sistemin Quattro të Audi-s.

Eksteriori dhe interior i Audi Q5 Sportback

Një ndryshim tjetër në mes Audi Q5 dhe Audi Q5 Sportback do të jetë pamja sportive S Line, që sjell me vete një grille unike dhe difuzor të përparm dhe në pjesën e pasme. Gjithashtu edhe interior do të ketë dallime në mes këtyre modeleve. Një ekran me prekje me 10.1 inch për informata është standard për të dy modelet. Opsioni adaptive për shtypjen e ajrit mund ta përmirësoj lartësine  e vozitjes për 2.4 inch.

Konkluzion

Jeni adhurues të markës Audi? Shikoni njoftimet për të gjitha modelet e Audi ne Makina.al dhe gjej modelin që të përshtatet, me çmimet më të arsyeshme. Vizitoni uebfaqen tonë dhe gjeni makinën ideale në mesin e mbi 300,000 njoftimeve për makina dhe vetura të të gjitha markave.